Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Wątróbkę umyć, wyczyścic z błonek.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    za wątróbką z kurczaka nie przepadam (dużo żyłek i zrostów), ale ta wygląda smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a mam taką w planach na jutro :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    malcik111

    ja ogólnie nie przepadam za wątróbką, ale mój mąż uwielbia, zatem przy najbliższej okazji mu przygotuję wg Twojego przepisu:) dzięki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    ciekawy przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dobra polskie smaki. Wątróbka z dodatkiem cebulki i pora smakuje znakomicie. Musimy tylko pamiętać, aby solić na końcu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !