Sposób przygotowania

Fasolkę i kalafiorgotować przez 3 min. Warzywa pokrajać w paski, kalafior podzielić na różyczki. Warzywa wymieszać i ułożyć w słoikach, do każdego wkładając kawałek listka i kilka ziaren pieprzu.Zalewę zagotować i gorącą zalać warzywa, pasteryzować około30 min

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    octo

    uwielbiam salatki:)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    na przyszły rok zrobię ,bo fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ekstra
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    nie lubię fasoli szparagowej, ale ten przepis wygląda ciekawie
  • 2
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !