Sposób przygotowania

Masło rozpuścić, ciastka pokruszyć wałkiem, wymieszać dokładnie z masłem.
Blachę wyłożyć papierem do pieczenia, na spód wysypać masę z ciastek i mocno wcisnąć w dno tortownicy,wygładzając wierzch.
Chłodzimy w lodówce do czasu zrobienia masy serowej.
Pozostałe składniki zmiksować razem. Wylać na przygotowany spód. Piekarnik nagrzać. 170 stopni.
Piec godzinę.
Po upieczeniu zostawić na ok 20 minut w piekarniku,aby sernik równomiernie opadł.
Następnie wyjąć, wystudzić i schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smakowicie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    pycha! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    rewelacyjny:) tylko mam pytanko, gdzie można kupić ciastka digestive?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    hmm w zasadzie widzę je w każdym sklepie spożywczym

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !