Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Fasolkę dokładnie myjemy, odcinamy zdrewniałe końcówki i kroimy na 2-3 części. Marchewkę obieramy, nożykiem wydrążamy rowki na całej długości, następnie kroimy w talarki, aby powstały kwiatuszki, dodajemy wraz z fasolą do wywaru warzywnego, gotujemy.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Samo zdrowie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    to lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam taką zupkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dawno nie jadłem fasolowej. Zawsze jak zaczynam ją robić wychodzi mi fasolka po bretońsku :o)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !