Sposób przygotowania

Wiórki kokosowe przelać na sicie wodą,osączyć,wymieszać z cukrem i roztrzepanymi z mąką jajkiem,obrane ze skórki banany pokroić na ćwiartki,panierować w kokosowym cieście,smażyć na oleju,podawać na gorąco.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    fajne banany
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię, ja robię bez wiórek ale teraz wypróbuję ten sposób
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !