Sposób przygotowania

Makaron chiński zalewamy wrzątkiem, solimy. Po 5 minutach przelewamy zimną wodą, odcedzamy, siekamy na małe kawałki. Ogórki obieramy ze skórki, kroimy w półtalarki, dodajemy do makaronu. Ser łamiemy na małe kawałki, ucieramy ze śmietaną, dodajemy ocet, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Polewamy makaron z ogórkiem, dokładnie mieszamy.

Komentarze

  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    Z makaronem chińskim dopiero ostatnio zaczęłam eksperymentować a już mogę go wszędzie dodać ;) Fajny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Nie jadłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !