Sposób przygotowania

Do mleka dodać 1 łyżkę cukru, masło oraz szczyptę soli, zagotować, następnie dodać sparzony i odcedzony ryż , pozostawić na ogniu do momentu aż ryż wchłonie cały płyn , przełożyć ryż do naczynia wysmarowanego masłem i obsypać cukrem, odstawić do ostygnięcia, poczym zal;ać go śmietaną ubitą z dodatkiem cukru.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !