Sposób przygotowania

Cukinię kroimy w cienkie paski, lekko solimy. Pomidora obiaramy ze skórki, wycinamy szypułkę, kroimy na pół, a następnie na plastry. Na talerzu układamy na przemian cukinię i połówki plasterków pomidora, tworząc rozetkę. Skrapiamy octem balsamicznym i posypujemy świeżo zmielonym pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Muszę wypróbować :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Wspaniale się prezentuje :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ale zakreciłaś :o)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    piękne kolory !
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajnie wygląda.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    nie wiedziałem, że cukinie można jeść na surówo - fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !