Sposób przygotowania

Do garnka włożyć kość, zalać wodą. Marchew, cebulę i pietruszkę pokroić w kostkę i dodać do garnka z kością. Posolić. Dodać kostkę warzywną. Gotować ok. 20 minut. Następnie dodać makaron, koncentrat pomidorowy, gotować aż makaron będzie miękki. Pod koniec zatrzepać śmietaną, i pokroić zieloną pietruszkę. Posypać nią zupę. Przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mam na nią ochotę :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Uwielbiam pomidorówkę, ale śmietany do niej nie dodaję
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !