Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Ocet wymieszać z sosem sojowym, solą, pieprzem, przyprawą do wieprzowiny i płatkami papryki. W marynacie zamoczyć mięso. Pomarańczę wyszorować szczoteczką, pokroić w plasterki i obłożyć nimi mięso. Mięso w marynacie odstawić w chłodne miejsce na minimum jedną godzinę.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Super, że z pomarańczami :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    no no napewno bardzo aromatyczny :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super pomysł na elegancki obiad
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ciekawa jestem smaku - zapowiada się smacznie:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczny
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Oryginalny przepis. Z chęcią wypróbuję.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    przepis bardzo mnie zaintrygowałem. Trochę w ciemno,bo nie znam tego smaku, ale polecę. Znając sumienność i talent kulinarny autorki danie będzie pierwsza klasa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pacpaw, dziękuję. Miło przeczytać taki komentarz.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    rewelacja!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !