Sposób przygotowania

Do miski wlać mleko, dodać mąkę pszenną, budyń waniliowy, cukier, jajko, żółtko, cukier waniliowy. Dokładnie zmiksować. Wlać tyle wody aby ciasto miało konsystencję gęstej śmietany, odłożyć na pół godziny. Banany obrać, pokroić na kawałki, zanurzać w cieście i smażyć ze wszystkich stron na rozgrzanym maśle.Po usmażeniu posypać cukrem pudrem wymieszanym z cynamonem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    pychota
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie banany.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapewne były smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !