Sposób przygotowania

Mięso pokroić w paski posolić i popieprzyć.Oleje wymieszać z sosem, rozdrobnioną kolendrą, zmiażdżonym czosnkiem i posiekanymi orzeszkami. Mieszaniną posmarować mięso odstawić na godz. i usmażyć z obu stron.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wanda6

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    wspaniałe
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    przepyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fantastyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fantastyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    coś dla mnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !