Sposób przygotowania

Surowe warzywa dokładnie umyć i ugotować do miękkości (nie za dużo). Jajka ugotować na twardo - wystudzić. Ostudzone i obrane warzywa jak również resztę składników pokroić w drobną kostkę. Dodać odsączony groszek lub kukurydzę, posolić, dodać pieprz, majonez wymieszać z dwoma łyżkami musztardy - wszystko razem zamieszać. Posypać zieleniną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    najlepsza sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !