Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Biszkopt orzechowy:
Białka oddzielilam od żółtek i ubiłam na sztywno z cukrem. Nastepnie zmiksowałam z żółtkami. Po całkowitym połaczeniu przesitowałam mąkę z proszkiem, wsypałam orzechy, wlałam margaryne i delikatnie, dokładnie wymieszałam. Piekłam 25 minut w 180 stopniach.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Podoba mi się przybranie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    piękny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    fajny tort tylko że tego tytułowego kakao ilość niewielka a i wiśnie tylko do ozdoby

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !