Sposób przygotowania

Margarynę, cukier, mleko, kakao -rozpuścić, dodać galaretkę, ostudzić, Dodać pokruszone herbatniki i 1 pokruszony wafel oraz 1 szklanke mleka w proszku.Resztę wafli moczymy i czekamy aż zmiękną. Następnie nakładamy masę na wafel i tak na przemian.zwijamy roladę i zawijamy w ścierkę

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    smaczny deserek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    octo

    a ostatni wpadłam jeszce na to żeby dodaa ryżu preparowanego zamiast wafli torowych pokrusznych i też super wyszłoz ryżem także polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    chodzi mi oczywiści o środek wafledo obkręcenia saesonu zostają:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    znam to:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    ciesze ze sie podoba
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    bardzo smaczne lubei takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !