Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Kości i szyjki kurze zalać 2 litrami wody, dodać 2 łyżeczki soli i gotować, gdy pojawią się szumowiny na powierzchni usunąć je. Gotować je 20 minut.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    ciekawa zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pomysłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Wszystko, co z grzybami jest pyszne :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nawet z grzybów można mieć flaczki. jestem za

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !