Sposób przygotowania

Szpinak pokrój,a chilli pokrój w cienkie talarki ,szalotki posiekaj na drobno,w rondlu rozgrzej olej podsmaż szalotki przez dwie minuty dodaj chilli włóż do rondla szpinak i wszystko wymieszaj ,wlej 2 łyżki wody przykryj i podduś na 5 minut

Komentarze

  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Zjesz to?!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    No ja to tak robię , lubię takie potrawy
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Prawdę mówiąc nie wyobrażam sobie smaku, ale skoro robisz...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    muszę spróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    nigdy nie moglem sie pzrelamac do szpinaku, moze taka postac by mi odpowiadala..
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczny :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !