Sposób przygotowania

Cukier wsypać do miski, wbić jajka. Mieszać do uzyskania puszystej masy. Wymieszać w osobnej misce obie mąk i proszek do pieczenia. Dodać do miski z masą z jajek i cukru. Roztopić margarynę w osobnym rondelku.Ostudzić. Gdy będzie już zimna wlać do ciasta. Wymieszać mikserem. Wylać takie ciasto na tortownicę wysmarowaną masłem i obsypanej bułką tarą. Ułożyć na cieście jeżyny i maliny. Piec ok. 50 minut w 180 st. Po wyjęciu z piekarnika ostudzić i posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    wyglada smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Ale pyszne!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    wyśmienite
  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !