Sposób przygotowania

Pieczarki opłukać w zimnej wodzie,trzonki wykroić,następnie rozdrobnić ich i dodać cebulę i poddusić na patelni,przyprawić solą i pieprzem.Jajka ugotować na twarod.Pieczarki z cebula podduszone,jajka ugotowane przepościć przez maszynkę,przyprawić,dodać natkę pietruszki,wymieszać i nadziewać kapelusze pieczarek.Od strony farszu maczać w bułce tartej,smażyć na złoty kolor stroną nadziewaną.Następnie podlać wodą i dusić ok.20minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a to dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne,lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !