Sposób przygotowania

Maliny czyścimy, płuczemy, zasypujemy cukrem, mieszamy, odstawiamy na 30 minut. Po tym czasie zagotowujemy i próżymy na małym ogniu około 10 minut (do czasu, gdy puszczą sporo soku), kilkakrotnie w tym czasie mieszając. Gorące maliny przelewamy do słoiczków i pasteryzujemy 5 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    samo zdrowie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Bardzo lubię, ale w tym roku nie robiłam, bo u nas przez majowe przymrozki nie było owoców
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pyszności.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    smakołyki, cuda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !