Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ciasto francuskie dość cienko rozwałkować. Pociąć w trójkąty.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Tak długo pieczemy? To chyba w niższej temperaturze...?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    oj tak. Mój błąd.Najpierw rozgrzewamy do 200 a potem zmniejszamy do 150 stopni:D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Arte

    pycha !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !