Pogotowie kulinarne Michela Morana

Sposób przygotowania

Jabłka obrać ,pokroić w kostkę i przełożyć do garnka.Wlać 1/2 szkl.wody,przykryć i smażyć .Mieszać co jakiś czas,aby się nie przypaliły.Jak zmiękną dodać cukier (ilość zależy od tego jak słodki mus lubimy).Na koniec dodać cynamon i wymieszać.Gorący mus można przełożyć do słoików i zakręcić na gorąco.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IZABELA29

    dobry sposób na zaoszczędzenie czasu
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    rzeczywiście świetne do ciasta
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Musisz się ze mną podzielić:) ja takich nie mam!
  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    super pomysł na zime takie jabłuszka do placuszka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    przepyszne są takie jabłka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    az slinka cieknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajne są takie jabłuszka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    przydatny przepis :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !