Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie.
W tym czasie na rozgrzane masło wrzucamy posiekany czosnek i lekko zarumieniamy, a następnie pokrojone warzywa- smażymy kilka minut- przyprawiamy Kucharkiem.
Do warzyw dodajemy odsączonego tuńczyka, odcedzony makaron i posiekany szczypiorek- przyprawiamy do smaku.
Dodajemy też śmietanę i energicznie wszystko mieszamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    wygląda pysznie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    smakowity !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    wygląda wyśmienicie ;0
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nalesnik

    bardzo apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    świetne danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !