Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mięso oczyszczamy z błon itp. i kroimy w drobną kostkę.Skrapiamy octem winnym , aby skruszało , obficie posypujemy przyprawą do gyrosa, mieszamy i odstawiamy do lodówki.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    smaczne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    extra przepis!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    sos tysiaca wysp widze, ostatnio tez go polubiłam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    super wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    bardzo lubię:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !