Sposób przygotowania

osobno mieszamy składniki mokre i suche, następnie łączymy zawartość oby naczyń, mieszamy krótko, tylko do połączenia składników.
Foremkę do muffinek wykładamy papilotkami, które napełniamy masą do 3/4 wysokości.
pieczemy 15-20 minut w temperaturze 180stopni.

cukier puder mieszamy z sokiem z cytryny, jeśli jest zbyt rzadki dodajemy więcej cukru pudru po wystudzeniu

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Uwielbiam muffinki, pycha:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    smakowite
  • 3
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    musi być smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    musi być smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    musi być smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    do wypróbowania..
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    dziękuję za miłe komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !