Sposób przygotowania

Mleko spieniamy przy użyciu np. ręcznego spieniacza do mleka. Kawę z cukrem rozpuszczamy w niewielkiej ilości gorącej wody (mniej niż 1/5 szklanki) i natychmiast po przygotowaniu wlewamy szybko do ubitego mleka. Obficie posypujemy cynamonem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    hm... wypiłabym sobie teraz taką ... ahhh...;p
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    jak marzenie
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Takie kawusie to serwuję sobie często w upalne lato

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !