Sposób przygotowania

Cebulę posiekać i podsmażyć na oliwie. Dodać mięso mielone, podsmażyć razem, dodać koncentrat pomidorowy i przyprawy, poddusić razem, wystudzić.
kroić ciasto francuskie w kwadraty, układać farsz i zawijać w rożek, brzeg zacisnąć i ja widelcem nakłuwam. Potem układać na blasze, piec na złoty kolor w temp 180 stopni

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    owocówka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    dobre... polecam ...:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Koniecznie muszę wypróbować:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam ciasto francuskie więc napewno skorzystam z przepisu
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !