Sposób przygotowania

Budynie ugotować na mleku wg przepisu na opakowaniu, ostudzić. Margarynę utrzeć z cukrem pudrem na pulchną masę. Dodawać do tego ostudzony budyń po 1 łyżce cały czas ucierając. Z gotowego kremu odłożyć kilka łyżek do dekoracji. Do reszty dodać kakao i dokładnie wymieszać. Sok z cytryny wymieszać z cukrem i wodą. Płaty biszkoptu nasączać sokiem z cytryny zmieszanym z wodą i smarować kremem. Wierzch i boki tortu również posmarować kremem. Udekorować pozostawionym białym kremem i np. różami z cukru.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    piękny
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnsto

    wyglada swietnie ! ;-))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    nie kuś!:))) i tak już trochę za dużo przybyło tu i ówdzie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    super wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    śliczny tort
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    cudny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    cudowny, piekny !
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    śliczny :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    wygląda wspaniale:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszny
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Piękny tort. Mam ochotę na kawałeczek.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !