Sposób przygotowania

Karkówkę pokroić na kawałki jak na gulasz .Wymieszać z sosem sojowym i odstawić na 30 minut. Papryki umyć i pokroić na kawałki. Cebulę obrać i pokroić w kostkę, czosnek drobno posiekać. Cukinię dokładnie umyć i pokroić w kostkę. Mięso podsmażyć na rozgrzanej oliwie z cebulę ,czosnkiem.i resztą warzyw papryką i cukinią. Po pięciu minutach podlać bulionem i dusić przez ok. pół godziny co jakiś czas mieszając..Dodać opłukaną kaszę jaglaną i dusić do miękkości często mieszając(około20-30 minut).Na komiec przyprawić solą i pieprzem do smaku(w razie takiej potrzeby).

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smakowicie wygląda
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pięknie wygląda
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !