Sposób przygotowania

Buraczki(2szt)zetrzeć na tarce jarzynowej,cebulę drobno posiekać,a czosnek przecisnąć przez praskę dodać to do mięsa mielonego razem z jajkiem ,namoczoną wcześniej i odciśniętą bułką oraz majerankiem,pieprzem i jarzynką (ewentualnie można dosolić),wyrobić gładką mięsną masę .
Z miesa uformować małe kotlety,każdego obtoczyć w bułce tartej i usmażyć w dość głębokim oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pomysłowe
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Pomysł ciekawy, a i kotleciki smacznie wyglądają:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    pyszne kotleciki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !