Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w gotowanej wodzie. Dwie cytrynowe w 0,5l wody gotowanej i ostudzić. Dodać do bitej śmietany galaretkę cytrynową rozpuszczoną w gotowanej wodzie i włożyć do lodówki na ok. 2h. Po 2 godzinach wyjąć z lodówki i zalać wierzch wiśniową lub inną galaretką. Ponownie włożyć na 2h do lodówki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina/Finessa

    Uwielbiam go <3
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    http://www.lasuch.net/product/4/ciasta-suche/

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !