Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Z parówek zdjąć osłonki. Ciasto francuskie rozwałkować- pokroić w paski


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dobrze upieczone - to lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    apetycznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pysznie wygląda, uwielbiam ciasto francuskie więc jedzonko jak najbardziej w moich smakach :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wanda6

    ekstra pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Parówki z serkiem są pyszne :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    ja bym zamiast parowki wrzucila jakas frankfurterke moze :) albo kielbaske delikatesowa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    też takie robię są naprawdę pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !