Sposób przygotowania

Przygotować ciasto z podanych składników. Usmażyć na oleju 8 naleśników. Szpinak rozmrozić. Cebulę i czosnek posiekać, paprykę pokroić w kostkę. Na 3 łyżkach oleju podsmażyć warzywa, dodać szpinak. Dusić , aż płyn odparuje. Przyprawić sola, pieprzem i gałką. Farsz ostudzić i wymieszać z jajkiem. Naleśniki posmarować farszem, zawinąć tworząc paszteciki. Panierować w bułce tartej. Smażyć na rumiano na oleju. Podawać z czerwonym barszczem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    bardzo lubię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię szpinak i to coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !