Sposób przygotowania

Posiekaną cebulę i czosnek zeszklić na oliwie z oliwek, dodać umyte i oczyszczone krewetki, smażyć 5 minut. Następnie dodać miąższ z pomidorów, czuszkę, sok z cytryny, białe wino i dusić kolejne 5 minut. Dodać masło ziołowe i świeżą bazylię, doprawić do smaku solą i białym pieprzem. Podawać z ciepłą białą bagietką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Prawie tak dobre jak moje krewetki ;) Pozdrawiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    Uwielbiam krewetki a te muszą być pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    uwielbiam wszystko co z krewetkami :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    a ja nie lubie krewetek:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !