Sposób przygotowania

Kalarepę obrać, odciąć stwardniałą część i pokroić w kostkę lub słupki. Marchew i ziemniaki obrać i pokroić. Kalafior opłukać i podzielić na małe różyczki. Fasolkę opłukać i pokroić na mniejsze kawałki. Do gotującego się rosołu((u mnie świeżo ugotowany na drobiu) wrzucić obrane warzywa i gotować do miękkości. Pod koniec gotowania dodać kaszę mannę, śmietankę i doprawić do smaku solą, pieprzem. Zagotować i zdjąć z ognia dodać posiekaną zieleninę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    moja ulubiona
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    doskonała
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    doskonała
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    smaczna i zdorwa
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fantastyczna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !