Sposób przygotowania

Najpierw myjemy i kroimy szpinak , czosnek drobno siekamy oraz miętę , w rondelku umieszczamy 2 łyżki oleju i smażymy czosnek wkładamy liście mięty i po chwili rodzynki orzechy piniowe smażymy kilka minut dodajemy do szpinaku. Razem smażymy 4 minuty , pod koniec dodajemy łyżkę mąki oraz wlać mleko, mieszamy aż do zgęstnienia , doprawiamy na koniec do smaku ale gotować jeszcze chwilkę , nie może grudek i żeby się nie sklejało w razie potrzeby możemy wlać jeszcze mleka do pożądanej konsystencji.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !