Sposób przygotowania

Ciasto zagnieść na stolnicy a następnie wyłożyć nim nasmarowane olejem foremki na babeczki. Podpiec w temp 200 stopni przez 5-8 minut. Budynie ugotować osobno – każdy w 1 i ¾ szklanki mleka z niepełnymi 2 łyżkami cukru – i odstawić do ostygnięcia. Chłodne budynie nałożyć łyżeczką lub szprycą do podpieczonych babeczek. Owoce pokroić i udekorować nimi babeczki wedle uznania. Można tez posypać niektóre cukrem cynamonowym i polać polewą truskawkową. Zapiec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez kilka minut.

Komentarze

  • -1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    no proszę, kombinat nabiera rumieńców!!!Ale zdjęcie robiłaś przynajmniej sama, bo twoja Mama, to artystka w robieniu zdjęć, a tu przeciętność i nic więcej,
  • -3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Oj, juz sie boję! -2 już jest a kombinat duzy a ile klonów! skali dla - zabraknie, Jak to mali ludzie na prawdę reagują! minusujcie, minusujcie, a ja mam to głęęęęęęęęęęęęboko w nosie.
  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Uprzejmioe dziekuję za minusiki! Pies jak ugryźć nie może, poszczekuje.Minusiki kolekcjonuję i polecam sie na przyszłość! A w ogóle,żeby minusować za pochwalenie szanownej Mamusi, to juz koniec świata!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Elysse

    Sama zaczepiasz, sama sobie posty minusujesz ze swoich innych kont (ujawnionych, zresztą), doszukujesz się plagiatów których nie ma... Eh, szkoda słów.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    hm uciekam bo tu nie przyjemnie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !