Sposób przygotowania

pieczarki umyć i pokroić jeśli są małe to w plasterki jak duże to w kostkę cebule obrać i pokroić w kostkę do garnka wlać odrobinę oliwy i zeszklić cebule dodać pieczarki wymieszać i dusić aż odparuje woda doprawić do smaku solą i pieprzem,z podanych składników na ciasto naleśnikowe przygotować ciasto i upiec naleśniki na środek każdego kłaść farsz i zawijać w rulon,na koniec można polać ketchupem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    takich nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    ciekawe ;)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    apetyczne zdjęcie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    takie też pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !