Składniki:
Bulion grzybowy | 1 kostka |
śmietana gęsta | 200 ml |
masło | 10 dkg |
cebula | 2 szt |
bułki | 3 szt |
jajko | 5 szt |
mąka razowa | 2 łyżki |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
miód pitny | 25 ml |
sól | |
pieprz | |
borowiki | 10 dkg |
Bulion grzybowy | 1 kostka |
śmietana gęsta | 200 ml |
masło | 10 dkg |
cebula | 2 szt |
bułki | 3 szt |
jajko | 5 szt |
mąka razowa | 2 łyżki |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
miód pitny | 25 ml |
sól | |
pieprz | |
borowiki | 10 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: