Sposób przygotowania

Brokuł podziel na różyczki, ugotuj w lekko osolonej wodzie z dodatkiem cukru, ostudź. Dodaj pokrojoną w średnią kostkę fetę, jajka w grubszych plasterkach i pomidorki koktajlowe. Majonez wymieszaj dokładnie z jogurtem, grubomielonym pieprzem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Dodaj do brokułów z fetą i dokładnie wymieszaj. Uważaj, żeby wodę do brokułów posolić tylko troszkę, bo z dodatkiem fety sałatka może być później za słona.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Magula

    Fajny przepis, pozwole sobie odgapić i zrobic kiedys
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tylko taką robić.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !