Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Kurczaka umyć i osuszyć. Odkroić bezmięsne końcówki skrzydełek, szyję, kuper i nadmiar tłuszczu. Skórę poluzować wsadzając delikatnie pod nią dłoń - na całej powierzchni piersi i ud.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    indi

    ciekawy przepis
  • 1
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    Borgio super przepis, nie znam takiego i na pewno wyprobuje. Dziekuje za uznanie w sprawie marynowanych cytryn. Pozdrawiam serdecznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    borgia

    Basiu to ja się cieszę, że dzielisz się swoimi przepisami, które mogę wykorzystać.
  • 0
    zd
    Opublikowano

    Madzai

    Fajny przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Bardzo ciekawy przepis.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !