Sposób przygotowania

Mąkę pszenną zagniatamy z cukrem, KASIĄ, żółtkami jaj, proszkiem do pieczenia i śmietaną( ja używam 18%). Ciasto zawijamy w folię i wkładamy na 30 minut do lodówki w celu schłodzenia. Następnie ciasto rozwałkowujemy na stolnicy, wykładamy nim wysmarowane KASIĄ foremki i pieczemy przez 20- 25 minut w temperaturze 160 stopni.
Kremówkę ubijamy z cukrem pudrem na sztywno, wykładamy ją do babeczek. Babeczki dekorujemy owocami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    slinka leci :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    prześliczne te babeczki, a smak już sobie wyobrażam :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    same pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    ładnie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mnima mnima
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    MNIMA
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Po prostu piękne :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    cudnie wyszły
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    pychota!
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    idealne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo apetycznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyglądają wspaniale :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !