Sposób przygotowania

Kalarepki obieramy ze skórki i gotujemy w wodzie przez mniej więcej 30 minut, aż będą miękkie.
Mięso mielone, najlepiej z inyka posmażamy na niewielkiej ilości oleju, doprawiając do smaku solą i pieprzem. na koniec dodajemy pomidory obrane ze skórki i pokrojone w kostkę. Mieszamy i dusimy chwilę, dodajemy posiekany koperek i dokładnie mieszamy.
Ugotowane kalarepki odcedamy i wydrążamy środek za pomocą łyżki. W powstałe wgłębienie nakłądamy mięsny farsz i wstawiamy do żarodopornego naczyniaz odrobiną oleju. Pieczemy w 180 stopniach ok 30 minut

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    heh ale focia :0)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Czadowe te zdjęcia! :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    coś takiego :) sweet babe
  • 4
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    jeszcze nie jadłem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !