Sposób przygotowania

Pomidory obieramy ze skórki, kroimy na drobne kawałki, gotujemy około 10 minut, miksujemy, przecieramy przez sito. Pestki wyrzucamy, a cały miąższ z sokiem zagotowujemy, dodajemy kostki rosołowe, śmietanę i szczyptę pieprzu. Podajemy z ryżem lub makaronem, posypujemy natką pietruszki. Smacznego :-)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Uwielbiam pomidorówkę z samych pomidorów :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    b,dobra zupka a jak pieęknie podana,cudo !
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pyszna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !