Sposób przygotowania

Buraki dobrze umyte ugotować pod przykryciem potem odcedzić i zetrzeć na tartce , wymieszać z przetartymi porzeczkami. Tłuszcz rozgrzać wymieszać z mąką , zasmażyć nie rumieniąc i połączyć z buraczkami i startym chrzanem , chwilkę podusić , wlać śmietanę i doprawić .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    lubię i tez robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !