Sposób przygotowania

Jabłko obrać ze skórki, pokroić. Miód rozpuścić w rondelku. Wrzucić jabłka do miodu. Delikatnie gotować. Przyprawić kminkiem. goździkami i cynamonem. Odstawić do wystygnięcia lekkiego-aby miód ponownie zgęstniał. Wyłożyć na talerzyk. Przykryć chmurką jogurtu naturalnego. Można jeszcze dosłodzić.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    mic

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    przepyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !