Sposób przygotowania

Masło (margarynę) utrzeć, następnie dodawać po trochu cukier puder i po jednym całe jajka, ucierając wlać alkohol. Wsypać mąkę (odłożyć 2-3 łyżki do wymieszania z bakaliami) i proszek do pieczenia. Dodać bakalie przesypane mąką i startą cytrynową skórkę. Lekko wymieszać. Można wycisnąć i dodać sok z całej cytryny. Wyłożyć do keksówek i piec w 170 st. ok. 50 minut. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    smaczna klasyka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    pyszności
  • -1
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    przepis jakich wiele
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    keksik lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    do kawki w sam raz
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wow
  • 3
    original
    Opublikowano

    rosik93

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    pyszny keksik (ale wolę bez orzechów:))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    klasyczny ale za to jaki pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Bardzo lubię keksy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    keksy są świetne,dłużej poleżą od innych ciast.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !