Sposób przygotowania

owoce mocno schłodzić ( nie zamrozić ! ). Do szerokiej szklanki wbić białka , a na talerzu rozsypać cukier. każdy owoc wkładać do białek , a potem obtoczyć w cukrze. Położyć na schłodzonym półmisku. \"oszronione \' owoce dobrze się prezentują na zielonych liściach. Można na pokruszonym lodzie położyć liście winogronu a na nim oszronione owoce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    hu hu ha zima nie taka zła:) Wypróbuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczny deser,świetna nazwa !
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    bardzo pyszny ten przysmak, a nazwa naprawde ogrinalna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !