Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Czekoladę zetrzeć nożem. Budyń zagotować z mleku.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    fajnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pychotka!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajny :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    fajne i proste! taka budyniowa straciatella
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    budyń nakładamy do naczynek gorący? a mleko chyba nie do smaku?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !