Sposób przygotowania

Upiec biszkopt z 6 jaj. Galaretki rozpuścić w 1/2 l wody i schłodzić. Kremówkę ubić z 3 łyżeczkami cukru pudru i śnieżką. Do sera dodać połowę zimnej galaretki a drugą połowę do kremówki - wymieszać. Połączyć razem. Ser z kremówką gdy zacznie tężeć wlać na dół przekrojonego biszkoptu i przyłożyć górą. N wierzchu biszkoptu posmarować dżemem brzoskwiniowym . na to ciepłu kokos.
Kokos, margarynę i cukier - 3 łyżki - usmażyć na złoty kolor i wyłożyć na dżem.....
Smacznego

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !